Egy 2 napos kalandtúra a Pilisben

Az augusztusban lezajlott túra rövid bezámolója olvasható a képes összeállításban...

2012 november 19.

Tovább >>
többfunkciós eszközök

Túra és tábori kellékek

Megmutatjuk a saját felszerelésünket!

A biztonságos túrázás és táborozás egyik alapfeltétele a megfelelő felszerelés. Most megmutatjuk az általunk használt eszközöket, és néhány apró trükköt. Ezzel szeretnénk ötleteket adni azoknak, akik még nem alakaították ki a saját kelléktárukat.

2012 augusztus 12.

Tovább >>
Leágyazva

Egyszerű mendékek többnapos túrákhoz

Ez az összefoglaló segítséget nyújt azoknak, akik nem rendelkeznek semmilyen tapasztalattal, a szabadban történő ejszakázás terén...

2012 július 30.

Tovább >>

Egy túra életképei - túravezető Krekács Károly

Ez a rövidfilm betekintést enged egy átlagos Krekács-túra hangulatába, annak minden szépségével együtt. Aki volt már ilyen túrán, tudja miről beszélek. Aki még nem volt, sürgősen pótolja, mert kihagyja élete legnagyobb kalandját!

2012 július 21.

Tovább >>
Kreki bá

Barlangi ereszkedés

Krekács Károly tanár úr, túravezető, barlangász túravezető, barlangkutató, nyugalmazott biológia, kémia szakos tanár,...
Felsorolni sem tudom, milyen sokoldalú pedagógus, és nagyszerű ember, a szó igazi értelmében!

Az Ő vezetésével zajlott, ez a gyerekenek rendezett jóhangulatú barlangi ereszkedés.

Tovább >>

Bevezető

Gondolom, mindeki - aki ide tévedt - vett már részt valamilyen kiránduláson, túrán. Ezek a legjobb alkalmak arra, hogy a társainkkal jókat beszélgessünk, és megismerjük tágabb környezetünk varázslatos szépségeit. Emellett remek alkalmak kínálkoznak a természet mélyebb megismerésére, az állat és növényvilág megfigyelésére.

Természetesen saját testünk határait is feszegethetjük, a nagyobb kihívásokat jelentő többnapos túrákkal, expedíciókkal, melyek körvonalazzák teljesítőképességünk végső határát.

Krekács Károllyal