Súgógép

Súgógép

A tavaly nyáron (2011) elkészített szerkezet rövid - tényleg rövid - próbája látható itt. És néhány gondolat olvasható a használhatóságáról, a hátrányairól, valamint azok orvoslásáról...

2012 devember 7.

Tovább >>

Agyagedény készítés

Ezt csak érintőlegesen említem most meg.

Teljes hosszában egy egész estés filmben lesz látható a műveletek sorozata. Azt, hogy pontosan mikor, még nem tudom megmondani - talán ősszel.
Ez a forgatás 2010 októberében zajlott a pilisben...

Tovább >>

Vadvizek csodái

Ezek a képsorok a nyár végi forgatáson készültek. A vad vizi élőhely és a vizi madarak csodálatos összhangja bámulatos képeket alkot...

Ezek a képsorok már nem fértek be a filmbe, ezért csak itt, ebben a formában láthatóak.

Tovább >>

Egész estés filmek

Jelenleg a legtöbb energiámat egy három részesre tervezett sorozat forgatása köti le. Pillanatnyilag az első rész munkálatai folynak és várhatólag ősszel elérhető lesz. De zajlik a második és harmadik rész előkészítése: adatgyűjtés, forgatókönyv írás, megfelelő helyszínek keresése is.

Bevezető

Ez a téma nem tartozik kifejezetten a túlélés témaköréhez. Bár aki cipelt a terepen forgatási kellékeket és technikai eszközöket, a normál túrafelszerelésén kívül, az vitatkozna velem. Nincs rá szükség, hisz tapasztaltam magam is, nemegyszer. Ettől eltekintve, mégsem tekintem a túlélés részének. Inkább egy olyan szükséges plusz tehernek, melynek segítségével bemutathatók a kedvenc hobbimhoz kapcsolódó tevékenységek, gyönyörű helyszínek, a természet élő és élettelen csodái.
Ebben a részben megmutatok néhány olyan technikai eszközt, melyeket magam készítettem el és segítségemre voltak illetve lesznek a forgatások alkalmával.

kamera állványon

És szintén itt jelennek majd meg ,azok a kedvcsináló jelenetek is, melyeket az éppen készülő filmekből válogatok.